WebmarketingWebdesign & Webmarketing

Sterk ontwerp met een doordacht plan!

Uw potentiele opdrachtgever kijkt vaak in eerste instantie op uw website, voordat die contact opneemt. Het is de etalage van uw organisatie. Het webdesign moet dan ook een sterke uitstraling hebben. De realisatie van doelen als: informeren en de bezoeker motiveren om over te gaan tot actie. Daar zorgt onze webmarketing voor. 

Youngwise wil breken met de trend dat een nieuwe website kostbaar is en veel tijd vergt. Wij zijn ervan overtuigd dat elke organisatie een krachtige site nodig heeft.

Website in 5 stappen

In 5 eenvoudige stappen realiseren wij een website voor uw onderneming. We werken snel en gestructureerd, zodat de kosten meevallen. Maar dat wil niet zeggen dat u een standaardtemplate voor uw neus krijgt. We maken een unieke website die bij de look and feel van uw bedrijfsidentiteit past. En ons team beschikt ook over tekstschrijvers die SEO-vriendelijk schrijven, zodat u opvalt als mensen u zoeken op Google. En een fotograaf die de persoonlijke uitstraling van uw bedrijf in elk plaatje laat zien.

Altijd up to date

Onze sites zijn standaard aangepast op alle mobiele devices. Dat betekent dat de site ‘meebeweegt’ met het apparaat waarop de website bekeken wordt. Met Google Analytics kunt u monitoren wat uw bezoekers doen op uw site. En u kunt zelf ook eenvoudig aanpassingen doen aan de website, om ervoor te zorgen dat die altijd up to date is. Zo blijven de kosten ook weer binnen de perken. Mocht u er toch wat hulp bij nodig hebben, geen probleem. Youngwise rekent een aanpassing die binnen een uur geklaard is, niet door. Dat is onze service.

Wilt u zich online presenteren met een krachtige site?

Neem vrijblijvend contact met ons op

© 2004 - 2017 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing. Werkzaam in de regio Ede, Veenendaal, Rhenen e.o.