UitnodigingUitnodigingsmodule

Eenvoudig en persoonlijk uitnodigen!

Wat is een event zonder gasten? Hoe zorgt u ervoor dat uw gasten daadwerkelijk op uw evenement aanwezig zijn en op welke wijze valt u op tussen alle uitnodigingen? Een nauwkeurig uitgestippeld uitnodigingstraject is hierop het antwoord.

De manier waarop u mensen uitnodigt, is belangrijk. Wees persoonlijk in de invitatie. De impact van een event is groot, daarom is het investeren in de komst van uw genodigden van belang.

Digitale uitnodiging

Youngwise heeft een eigen tool ontwikkeld, waarin het uitnodigingstraject eenvoudig stap voor stap doorlopen wordt. Van hardcopy tot online naar reallife. Hierdoor valt uw evenement op en herinnert de bezoeker zijn aanmelding. Zo realiseert de genodigde zich des te meer, dat dit een event is dat hij of zij niet mag missen.

Eventsite

Door onze speciaal ontwikkelde tool is online inschrijven gemakkelijk en persoonlijk. U kunt daarnaast de inschrijvingen van uw gasten online inzien en beheren. De tool kan worden geïntegreerd in uw eigen website of u kunt de Evensite-module inzetten. Dit is een complete one page site voor uw event, compleet voorzien van uw huisstijl.

Event app

Tot slot is het ook mogelijk om een speciale event-app te realiseren, deze wordt voor u op maat gemaakt. Hierin vinden uw gasten  bijvoorbeeld een uitgebreid programma, de toegangskaart, parkeervoucher en zitten er leuke interacties in.

Losse modules

De uitnodigingstool kunt u zelf uitbreiden zoveel u maar wilt. Van online inschrijvingsmogelijkheid tot de digitale uitnodiging of wellicht als extra toevoeging de eventsite of een volledig ontworpen event-app.

Wilt u weten hoe u het uitnodigen van uw gasten het beste kunt aanpakken?

Kom gerust eens langs, want dat vertellen wij u graag!

© 2004 - 2017 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing. Werkzaam in de regio Ede, Veenendaal, Rhenen e.o.