Live communicatieLive Communicatie

Interactie met uw doelgroep!

U wilt uw product aan de man brengen of meer bezoekers trekken? Live Communicatie is dé manier om uw doelgroep te bereiken.

Live Communicatie is het organiseren van evenementen met communicatiekracht voor zowel business to business als consumenten. We brengen een live ontmoeting met uw doelgroep tot stand. Om te informeren, kennis over te dragen en  transacties tot stand te brengen. We zetten de beleving om in enthousiasme waardoor uw doelgroep over gaat tot actie.

Bij elk evenement dat we organiseren, denken we aan de sales- en marketingdoelstellingen van uw organisatie. En bij de mediacampagnes die we onder handen nemen, zetten we onze eventservaring actief in. Zo komt Youngwise elke keer weer met bijzondere ideeën die uw gasten en u als opdrachtgever verrassen.

Bovenal is de return on investment (ROI) een belangrijke graadmeter. Want uw investering resulteert in rendement. Daarom zorgen wij voor een plan dat werkt en daadwerkelijk aanzet tot actie!

Wilt u ook effectief communiceren en organiseren?

Neem vrijblijvend contact met ons op

© 2004 - 2018 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing. Werkzaam in de regio Ede, Veenendaal, Rhenen e.o.