HuisstijlontwerpHuisstijlontwerp

Uw onderneming visueel gepresenteerd!

Wat zijn de kernwaarden van uw bedrijf? Die zijn het belangrijkste voor het huisstijlontwerp. We willen uw onderscheidend vermogen laten zien in de vorm van een eigen design.

Als we dat weten, kunnen we aan de slag. Onze ontwerpers zetten een visuele identiteit neer in beeld, kleurgebruik, typografie, lay-out en pay off. Zo ontstaat er een logo en identiteit van uw organisatie. Youngwise maakt daarna de vertaling naar het drukwerk, uw website en de huisstijldragers. Ook verzorgen we een huisstijlhandboek, zodat ook na de restyling de hele organisatie weet hoe de stijl gehanteerd moet worden.

Straalt uw huisstijl nog uw identiteit uit of slaat die net de plank mis? Wij kunnen u helpen. Misschien is een kleine update voldoende. Of ziet u liever een complete rebranding? Ons team creëert in no time een sterke vormgeving die zorgt voor communicatiekracht. Met Youngwise kunt u er weer jaren fris tegenaan.

 

Wilt u weten voor welke bedrijven we de huisstijl hebben ontwikkeld, kijk dan bij onze projecten.

Wilt u een restyling van uw huidige huisstijl of een totaal nieuwe uitstraling?

Neem vrijblijvend contact met ons op

© 2004 - 2018 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing. Werkzaam in de regio Ede, Veenendaal, Rhenen e.o.