videoproductiesFoto & Videoproducties

Laat de beelden spreken!

In een snelle overview laten wij in een bedrijfsreportage zien wat de processen zijn binnen uw bedrijf. Zo ziet de kijker de professionaliteit van uw organisatie. Dat is de kracht van de foto- & videoproducties van Youngwise.

Ook tijdens een event is een registratie zeer waardevol. Uw bezoekers kunnen alles direct volgen op de schermen in de zaal. Zo kan de spreker ondersteund worden met beelden en graphics, zodat het verhaal beter overkomt op uw gasten. En van die registratie maken we een korte impressie, die u online kunt zetten of naar uw genodigden kunt opsturen. Zo’n samenvatting van het evenement zet aan tot enthousiasme. Zo weet u zeker dat de thuisblijvers de volgende keer ook van de partij willen zijn.

Ons team van cameramensen en editors hebben al vele mooie projecten op hun naam staan. Een miniserie over de Rijnweek in Rhenen, die is uitgezonden op RTV Utrecht. En een bijzondere timemachine voor een 125-jarig jubileum van een bedrijf, waarin de afgelopen jaren voorbij kwamen. Wij bedenken met u de vorm, schrijven het script en zorgen voor een ijzersterke montage.

Uw bedrijf krachtig in beeld met een overtuigend verhaal?

Neem vrijblijvend contact met ons op

© 2004 - 2017 | Youngwise B.V. - Het bureau uit Ede voor live communicatie & event marketing. Werkzaam in de regio Ede, Veenendaal, Rhenen e.o.